perjantai 23. maaliskuuta 2012

Villikon tahdissa

Nyt se pikkunen treenipostaus, mikä jäi viimeksi kirjaamatta.

Mentiin Pallohallille pyörällä, jaksaahan tuo juosta sinne ja takasi, mutta eriasia on mitä se jaksaa siellä tehdä, tehtiin me kuitenkin jotain. (Oiskai tuo aktiivisempi koulutuksenkin puolella, jos se olis siihen pentuna opetettu, mutta sitä nyt vaan on lenkitetty ja tehty sillon tällöin jotain, niin eihän tuo sitten aktiivio odotakkaan, saati sitten jaksa sitä paljoa sitä tarjotessa. Tiedä sitten, voiko tuosta aktiivisempaa enää tuossa isässä tehdä.. aussie kyllä olisi aktiivinen)

(Melkonen puuhka oli Hipsulla 1-vuotiaana)


Kirjaan aina tälleen paperille, että mitä tehdään, niin samakai se tännekki on ;)

Luoksepäästävyys:
Sivulletulon oikeaa paikkaa, ja katsekontaktin naksuttelua. Ihan ok.

Paikallamakuu:
Pitkiä ja lyhyitä häiriön kanssa ja ilman. Pallon potkimisesta häiriinty, mutta ohi kulkevista koirista ei välittäny. Rentoa tälle koiralle, kun ei muka tarvi ajatella, senkun löhöilee. Istumaannousua yritin erikseen opettaa, sitä on yritetty jo jonkin aikaa muutenkin, ei taho ymmärtää..

Seuraus kytkettynä:
Ei tehä vielä, sitten vasta, kun paikka ja kontakti on tavaseuruussa kunnossa

Seuraus taluttimetta:
Huomattavasti pidempiä, kuin ennen (olleet ihan miniminejä). Tehtiin kaikenlaisia käännöksiä, ja aiba välillä nostin käsiä ylöspäin (imuuttamalla kun muuten tein) ja oikeassa paikassahan tuo pysyi. Vilkaisin jossain välissä taaksepäin, ja näytti tuo häntä heiluvan, kiva, ehkä se ei ihan masentunu oo tuosta reenaamisesta! :D

Maahan meno seuraamisen yhteysessä:
Tehtiin maahan-, istu-, seisoleikkiä pikkasen ja sitten yritin ottaa vauhista. Pitäs kyllä tehä erikseen ja keskittyä kunnolla tähän!

Luoksetulo:
Vauhtia tähän kiitos! Miten ton sais innostumaan? Muuten ihan hyvä, ei oo enää ongelmia istumaanjäämisessä (meni ennen oma-alotteisesti maahan, kun käänsin selkäni) mutta ne eteentulot, vois yrittää reeniä vähän useemmin kun kerran viikossa, eihän tuo niin kova homma voi olla!

Seisominen seuraamisen yhteydessä:
^

Estehyppy:
-


Kaiken kaikkiaan reeniä tarvis jokaiseen osa-alueeseen. Olis niin huippu päästä ohjattuihin tokotreeneihin tai edes porukalla reenaamaani, niin sais vähän nauvoja näihin, oon ihan avuton yksinäni! Yhtä kultsiurosta (tai arvelen sen olevan uros) karkas nuuskimaan, toinen edes huomannu. Ja sitten kun uudestaan pääsi nuuskimaan sitä ja sen kanssa ollutta toista kultsia, jonka arvelen olevan nuorinarttu, niin rupes räkyttää, että: MÄ OON POMO! Vaikka toinen ei elettäkään tehny kieltääkseen sitä. Näihin päätettiin treenit.. huoh. Jos se kerta haluaa olla pomo, eikä edes osaa haukkua vihaisesti (sitä en kyllä toivokkaan) niin pitäis vaan turpansa ummessa! Kai tän kaa pitää pärjätä, eikä tuo mikään todellakaan mikään kamala rähjä oo, mutta seuraavan koiran kyllä sosiaalistan (ja se on aussie)!

Palaillaan sitten ku taas jotain tapahtuu, tältä viikolta ei oo muuta kertomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti