tiistai 17. huhtikuuta 2012

Agilityä!

Kerrankin käy niin, että on kirjoittamista, mutta ei ehdi päivittää. ;) Saatiin sitten hallin avaimet koko kuuksi lainaan, niin että nyt varsinkin voidaan käydä siellä helposti, kiva! Ollaan käyty nyt hallilla kolmesti ja on jo 17.päivä (voi ei) ei me siellä kovin monesti ehditä käydä, mutta parempi näin kun ei ollenkaan...

Murmeli

Ekat treenit oli semmosta herättelyä hurjan pitkän tauon jälkeen. Seita oli aivan intona siellä. Kun päästin Seitan halliin irti, niin tämä juoksi siellä ihan hulluna, nuuski ja meni kaikki näkyvillä olevat esteet läpi, ihana!♥  En oo muistanu tehä kunnon suunnitelmia treeneihin, joten en nyt sitten kunnolla muistakkaan. Mutta, käytiin ensimmäisissä treeneissä lähes kaikki esteet läpi/muistuteltiin niitä, kontaktit, hyppy, putki(mustaputki), pussi, rengas, muuri ja kepit. Vielä oli kaikki hallussa :) Kepit menee jo melko sujuvasti käsiavun kanssa, joistakin väleistä saattaa tulla pois (ensikerralla koita VERKOILLA!!) Halli on melko ahdas, eikä sitten jaksettu ruveta siirtelemään esteitä suunnittelemakseni radaksi, joten tein jotain valmiina olleella. Hypyillä takaakierto 60cm tuottaa ongelmia (ensikerralla HYPPYTEKNIIKKAA), mutta kontaktit se kyllä hallitsee. Ei meinannu onnistua putkelta hypylle kääntyminen, kun oltiin alussa menty putkesta puomille, Seita niin rakastaa kontakti-esteitä! (kotona KOSKETUSALUSTAA) Rengasta tuo on tainnut haudutella tauolla, nimittäin se hyppää 80% todennäköisyydellä renkaasta silloinkin kun juoksen viereltä, enkä kutsu edestä (RENKAAN vahvistusta siltikin) Hauskaa meillä oli, ja tuli todistettua että kyllä Seita tuosta tykkää, häntä heilui aina kun ei pitänyt keskittyä mihinkään!

Toisissa treeneissä tehtiin enimmäkseen rataa. Pituus tuli tässä mukaan ja se sujui ongelmitta. Putken ja A:n erottelu osottautui hankalaksi (ei sentään niin kuin syksyllä: kouluttaja seisoi puomin edessä ja siitä huolimatta Seita kiepsautti itsensä kontaktille (; ) (KONTAKTI-PUTKI EROTTELUA pitää tehdä) Tömmönen kohta radassa oli kinkkinen Seitalle.



 Seita pyörähti tai kielsi aina toisella esteellä, kun ajatteli meidän varmaan menevän tuon sinisen katkoviivan mukaisesti. Tämä oli hankala syksyllä kurssillakin. Saatiin kuitenkin onnistumaan namikupilla joka ohjasi Seitaa oikeaan menosuuntaan ;) (TÄYTYY HARJOITELLA SUJUVAKSI) Lisäksi otettiin keppejä ja muita yksittäisiä esteitä.

Eilen oltiin sitten taas treenaamassa. Päätin tehdä kunnon irrotteluradan, mutta ei tuo nyt ihan niin menny. Juoksin kuitenkin täysiä koko ajan, mutta Seita on niin hanskassa... miten sen sais irtoomaan? Lopussa oli ensin kolmen ensin neljän esteen suora, mutta lyhennettiin se kolmeen, eikä siltikään onnistunut. Seita ei osaa arvioida askelten määrää hyppyjen välissä tai hyppy korkeutti, nimittäin kielsi aina 60 cm esteellä. Oli ehkä huono idea laittaa hyppysuora radalle, kun ei olla tätä ennen harjoiteltu ja muutenkin Seita vähän arpoo nuitten hyppyjen. Kiva kuitenkin, kun tuo hyppää yksittäiset hypyt vaikka ei käskisikään, ei tule enää ali tai kierrä! Videonpätkää otettiin, mutta tiedäsitä kehtaako tänne laittaa. ;)
Kivasti tuli tässä kirjoittaessa kaikkea mieleen mitä pitää harjoitella:
*hyppytekniikka
*kontakti-putki erottelu
*varmuus renkaaseen
*keinu varmaksi ja itsenäiseksi
*kepit (verkkojen avulla)
*erilaisia ohjauskuvioita mm. yllä oleva (onko se nyt takaaleikkaus)
*kotona kosketusalustaa
(*pöytää, jos löytyy hallilta)
*okseri
Muut päivät on menny sitten lenkkeillessä ja palautuessa. Tänään ite sairaana ja huomenna kotona myös, niin pitäs muistaa reenata kosketusalustaa.

Niin tosiaan tuli kevät, joo-o! -.- Tuolla räntäsateessa tuli todistettua sääennusteet - pääsiäisen jälkeen loppuu takatalvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti